AKTUELLT

Nu finns jag i centrala Göteborg

Från och med december tillbringar jag mina onsdagar på Vallagatan 15 hos Lokalen Bra. Vill du höra mer om sorgbearbetning, coachning eller stresshantering? Hör av dig och boka ett kostnadsfritt första möte. 

Erbjudande 

Du får 10 % i rabatt när du bokar 5 coachningar.  Jag har nöjd kund garanti och erbjuder pengarna tillbaka om du inte vill fortsätta efter första tillfället. 

Grupp i sorgbearbetning på gång...

Upplever du att det är svårt att släppa taget och gå vidare? Nu erbjuder jag sorgbearbetning i liten grupp till ett förmånligt nystartpris. 

Under kursen får du kunskap hur du kan förlösa smärtan och sorgen efter dödsfall, separationer eller andra förluster - så att du åter kan delta helt och fullt i livet. Du får en möjlighet att att försonas med det förflutna, känna frid och få en öppnare relation till dig själv och andra.

Vi tar reda på vilka förluster som har påverkat våra liv, samt genomför de handlingar som behövs för att bearbeta och förlösa sorgen kring det som är ofullständigt. Detta varvas med föreläsning och andra övningar för att fördjupa vår medvetenhet kring den oförlösta sorgens orsaker och dess verkan.

Kurslängd 8 gånger ca 1,5 timme per gång, samt ca 1 timme för hemuppgifter/kurstillfälle. 
Investering: 3900 kr (värde 5900kr), kursmaterial och bok ingår.

Kursen kommer att vara på onsdagar på Vallgatan 15 i Göteborg. Max 4 deltagare.
Kontakta mig för mer information!